Psikolog Ersin Susoy Tarafından Öğrencilerimize Yönelik "Kariyer Planlama - İl Sağlık Müdürlüğünde Psikolog Olmak" Başlıklı Seminer Düzenlendi.

Bölümümüz öğrencilerine yönelik  09.11.2023 tarihinde ED-K1-9 nolu sınıfta saat 11:00'de Psikolog Ersin Susoy tarafından "Kariyer Planlama - İl Sağlık Müdürlüğünde Psikolog Olmak" başlıklı seminer düzenlendi. Susoy, öğrencilerimize İl Sağlık Müdürlüğünde psikolog olmanın farklı yönlerini aktardı.

Öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği etkinliğimiz yine öğrencilerimizin merak ettikleri sorularla sonlandı.

Psikolog Ersin Susoy ve katılan öğrencilerimize teşekkür ederiz.