Bölümümüzde Bilişsel Araştırma Laboratuvarı kurulmuştur.

Bölümümüzde 2020-2021 Yılı Bahar Dönemi itibarıyla Bilişsel Araştırma Laboratuvarı kurulmuştur.
  • Bölümümüz ve Kadın ve Aile Çalışmaları Merkezi işbirliği doğrultusunda Uzman Klinik Psikolog Huriye Tak tarafından “Kadın ve Öfke” adlı etkinlik gerçekleştirildi.

• BÜPK, Bölümümüz Dr. Öğr. Üyesi Nur Başer Baykal ile Birlikte "Vaka Analizi" Etkinliği Gerçekleştirdi.

• Bölümümüz Dr. Öğr. Üyesi Nur Başer Baykal Tarafından Bartın ŞÖNİM Çalışanlarına Yönelik Görüşme Teknikleri Eğitimi Verildi.

• Bölümümüz Dr. Öğr. Üyesi Nur Başer Baykal Tarafından Bartın ŞÖNİM Çalışanlarına Yönelik Mesleki Etik Eğitimi Gerçekleştirildi.

• Psikolog Alperen Aşanbuğa Tarafından Öğrencilerimize Yönelik "Destekli İstihdam ve Psikoloji" Başlıklı Seminer Düzenlendi.

• Bölümümüz Dr. Öğr. Üyesi Ersin Yavaş Tarafından "Psikolojide Hayvan Deneyleri Kavramına Tarihsel Bir Yaklaşım ve Spesifik Davranış Modelleri" Başlıklı Etkinlik Gerçekleştirildi.

• Bölümümüz Dr. Öğr. Üyesi Ersin Yavaş'ın Sunduğu ERA-NET NEURON Projesi, Türkiye’nin koordinatörlüğünde kabul edilen ilk çalışma oldu.

• Psikoloji Kulübü Tanışma Etkinliği Gerçekleştirdi!

• Psikolog Ersin Susoy Tarafından Öğrencilerimize Yönelik "Kariyer Planlama - İl Sağlık Müdürlüğünde Psikolog Olmak" Başlıklı Seminer Düzenlendi.

• Dr. Öğretim Üyesi Elif Ergüney Okumuş Tarafından Bölümümüze Yönelik "Kadın Sağlığında Yeme ve Beden Problemleri" Başlıklı Etkinlik Gerçekleştirildi.