TUBİTAK 2209-A Öğrenci Projeleri Başvuru ve Bilgilendirme Online Eğitimi

Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik - Fen Eğitimi Bölümü öğretim elemanlarımız Dr. Arş. Gör. Bekir GÜLER ve Doç. Dr. Burçin GÖKKURT ÖZDEMİR hocalarımız tarafından internet üzerinden video konferans yöntemiyle "TUBİTAK 2209 - A Öğrenci Projeleri Başvuru ve Bilgilendirme Online Eğitim" konulu online bir seminer düzenlenecektir.

Etkinliğe katılmak isteyen öğrencilerin sresuloglu@bartin.edu.tr mail adresine ad soyad, telefon ve e-posta bilgilerini 21 Ekim 2020 tarihine kadar göndermeleri gerekmektedir. Seminer zoom video konferans üzerinden gerçekleştirilecek olup etkinlik ID ve şifre bilgisi katılım talebinde bulunan öğrencilerimize etkinlik günü gerçekleşme saatinden önce e-posta yoluyla gönderilecektir.