4. Sınıfların Ders Seçimi Hakkında Önemli Duyuru!

"Bitirme Tezi I" dersi kapsamında Dr. Öğr. Üyesi Nur Funda BAŞER BAYKAL, Dr. Öğr. Üyesi Emel GENÇ, Dr. Öğr. Üyesi Gamze UYKUCU ARMUTCUOĞLU, Dr. Öğr. Üyesi Ersin YAVAŞ, Dr. Öğr. Üyesi Samet ÇELİK ve Dr. Öğr. Üyesi Şerife YILMAZ DEMİROK hocalarımızın her birine 10 öğrenci olacak şekilde kota sınırlaması getirilmiştir. İlgili hocalarımızın kontenjanı dolduğu takdirde kotası dolmayan diğer hocaları tercih etmeniz gerekmektedir. Tüm hocalarımızın kotası dolduğu durumda eşit sayıda kota artırımına gidilecek olup bu durum dışında kota sayısı artırılmayacaktır.

"Görüşme Teknikleri" dersi ise Dr. Öğr. Üyesi Nur Funda BAŞER BAYKAL ve Dr. Öğr. Üyesi Emel GENÇ hocalarımız tarafından ortak bir şekilde yürütülecektir.
Ders kayıt aşamasında: Aşağıda paylaşılan listede sarı renkle işaretlenen 1-42 (dahil) numaraları arasında bulunan öğrencilerimizin Dr. Öğr. Üyesi Nur Funda BAŞER BAYKAL'ı, turuncu renkle işaretlenen 42-84 numaraları arasında bulunan öğrencilerimizin ise Dr. Öğr. Üyesi Emel GENÇ'i seçmesi gerekmektedir. Öğrenciler herhangi bir kriter olmaksızın numara sırasında göre belirlenmiş olup dersin nasıl yürütüleceğine ilişkin bilgiler hocalarımız tarafından verilecektir. İlgili dersi alttan alan öğrencilerin seçimi inisiyatiflerine bırakılmıştır.

Bilginize.

Hepinize başarılı bir dönem diliyoruz.