"Kariyer Planlama - İl Sağlık Müdürlüğünde Psikolog Olmak"

09.11.2023 tarihinde ED-K1-9 nolu sınıfta saat 11:00'de Psikolog Ersin Susoy tarafından "Kariyer Planlama - İl Sağlık Müdürlüğünde Psikolog Olmak" başlıklı seminer düzenlenecektir.

Psikolog Ersin Susoy, 2020 yılında Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Psikoloji Bölümünden derece ile mezun olmuştur. Aynı sene girdiği KPSS sınavından iyi bir puan alarak 2022 Ocak ayında Karabük İl Sağlık Müdürlüğüne atanmıştır. Halen burada Ruh Sağlığı biriminde psikolog olarak çalışmaktadır. Aynı zamanda Karabük Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Bölümünde yüksek lisansına devam etmektedir. İl sağlık müdürlüğü ve devlet hastanelerinde çalışanların iş iş tanımlarında farklılıklar bulunmaktadır. Devlet hastanelerinde çalışan psikologlar daha çok danışan bakma ve psikolojik testler uygulama üzerine yoğunlaşırken Susoy, daha çok resmî yazışmalar yapmak, koruyucu ve önleyici çalışmalar (eğitim, seminer, broşür, bilgilendirme standları vs.) düzenlemek, tedavi olmayı reddeden hastaların zorla tedavi ettirilmesini koordine etmek ayrıca bu hastaların sevk ve takibini sağlamak, psikiyatri servisinde tedavi olarak taburcu olan hastaların takibini ve koordinasyonunu sağlamak, kendine zarar verme girişiminde bulunan danışanlara psikolojik danışmanlık hizmeti sağlamak ve gerekli yönlendirmeleri yapmak, CİMER, SABİM, Açık Kapı’dan gelen şikayet ve ihbarları yanıtlamak gibi işleri yürütmektedir.

Seminere hepiniz davetlisiniz.