"Destekli İstihdam ve Psikoloji"

Psikolog Alperen Aşanbuğa tarafından Dr. Öğr. Üyesi Samet Çelik hocamızın moderatörlüğünde 11.12.2023 tarihi saat 13:30'da "Destekli İstihdam ve Psikoloji" başlıklı etkinlik düzenlenecektir.

Alperen Aşanbuğa, Ege Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden 2015 mezun oldu. Üniversite yıllarında çocuklara, dezavantajlı gruplara ve cezaevindeki kadınlara yönelik projeler yürüttü. Çocuk Evlerinde ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfında eğitimci olarak gönüllü çalışmalarda bulundu; otizm, disleksi ve diğer yaygın gelişimsel bozuklukları olan çocuklara gölge eğitimcilik yaptı. Mezun olduktan sonra 2016 yılında Türk Silahlı Kuvvetleri'nde psikolog olarak görev yaptı ve 2017 yılında Hayata Destek Derneği'nde proje sorumlusu olarak çalıştı. Alperen Aşanbuğa, 5,5 yıldır Eker'de ''Otizmli Bireyler İş Gücünde'' proje yöneticisi olarak çalışmaktadır. Aynı zamanda Uludağ Üniversitesi Çalışma Psikolojisi ve İnsan Kaynakları bölümünde yüksek lisansına devam etmektedir.

Etkinliğe hepiniz davetlisiniz.